انیمیشن ایرانی باید آینه هویت، تاریخ و اصالت این سرزمین باشد

انیمیشن ایرانی باید آینه هویت، تاریخ و اصالت این سرزمین باشد

سارا علی‌مرادی، کارگردان انیمیشن، با اشاره به آنکه نسل نوجوان ما آن‌گونه که شایسته است، نسبت به سرزمین خود شناخت و باور کافی ندارد؛ بیان کرد بخشی از این مشکل در کم‌کاری حوزه هنر، به‌ویژه در زمینه هنرهای تصویری و به‌خصوص سینما و انیمیشن است.

به گزارش روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، سارا علی‌مرادی، کارگردان انیمیشن، درباره تجاوزات امریکایی_اسرائیلی به خاک کشور و جنایاتی همچون شهدای کودک مدرسه میناب، گفت: من به عنوان یک کارگردان انیمیشن که برای کودکان کار می‌کنم به شدت این جنایت را محکوم می‌کنم. کودکان مظهر پاکی و معصومیت هستند و این جنایت اشکار اوج رذالت اسرائیل و امریکا را نشان می‌دهد.


کارگردان «مرغ سانان» گفت: بطور کلی هنرمند، مسئول روحیه بخشی و بالا نگه داشتن روحیه جامعه است و در این راستا و در موقعیتی که شمار زیادی از هموطنان تحت تاثیر حمله ناجوانمردانه دشمن با انواع آسیب‌های جسمی و روحی روبه‌رو هستند، هنرمند واقعی و متعهد با هر انچه از شیره هنر که در وجود خود دارد وطن و هموطن خود را حمایت می‌کند تا جایی که هیچ امیدی نسبت به خود در دشمن باقی نگذارد.

علی‌مرادی با اشاره به آنکه رسانه سنگری مهم برای دفاع از کشور است، گفت: امروز جنگ واقعی در عرصه رسانه در حال وقوع است؛ ادراک هر جامعه‌ای از طریق رسانه‌ای شکل می‌گیرد که به آن گوش می‌دهد و متاسفانه غول‌های بزرگ رسانه‌ای جهان دشمنی را در حق ملت ایران تمام کرده‌اند. در این شرایط رسانه‌های متعهد ما، مانند سربازانی هستند که در حال دفاع از سرزمین‌شان در برابر دشمنی قوی و تادندان مسلح ایستاده‌اند؛ برای ماندن و پیش‌ رفتن در این عرصه فقط تلاش کافی نیست باید برای پیروزی این عرصه جان فشانی کرد.

این کارگردان انیمیشن، کم‌کاری هنرمندان هنرهای تصویری، سینماگران و انیمیشن‌سازان را عاملی دانست که باعث شده است، نسل نوجوان در آشنایی نسبت‌به کشور، باوری ضعیف داشته باشند، گفت: متاسفانه نسل نوجوان ما آنطور که باید و شاید نسبت به سرزمین‌شان شناخت و باور ندارند؛ این مشکل دقیقا به خاطر کم کاری در عرصه هنر، مخصوصا هنرهای تصویری و بخصوص سینما و انیمیشن است. در این زمینه باید یک تلاش ویژه برای تمامی گروه‌های سنی بویژه نوجوان صورت بگیرد. با توجه به شرایط کشور در همه تولیدات باید به معرفی ظرفیت‌های سرزمین‌مان بپردازیم. به عبارتی فقط باید کشور را آنگونه که هست در ابعاد گوناگون: تاریخ، وسعت، طبیعت، مردم، اصالت، فرهنگ و...بشناسانیم. درواقع حرف‌های زیادی برای گفتن وجود دارند که رسانه هنوز به آن‌ها نپرداخته است.